Etiket Sonuçları: Azerbaycan

May

SIFIR ATIK eTwinning projemiz, çok sayıdaki geri dönüşüm çalışmaları yaparak  tamamlanmıştır. 21 öğrencimizle Azerbaycan, Almanya, Polonya ve Türkiye'den toplam 11 okul ile çok verimli bir proje dönemini tamamladık. SIFIR Atık çalışmalarımız yayılarak devam edecektir.

Şbt

Okulumuz tarih öğretmeni Ceyda GÜNGÖR'ün ortağı olduğu "SIFIR ATIK" e Twinning projesi "Daha Az Tüket" konulu toplantısını Almanya, Azerbaycan,Polonya,Türkiye'den 11 ortağın katılımı ile gerçekleştirdi.Ceyda GÜNGÖR' ün takımı programda "ATIK YAĞLARIN ZARARLARI" ile ilgili sunum yaptı.Dünyamızı ve doğal çevreyi korumak için projemiz kapsamında başlattığımız "DAHA AZ TÜKET" kampanyamıza sizleri de davet ediyoruz.

Ara

eTwinning projesi kapsamında okulumuzun kurucu olduğu "DÜNYAMIZ ÇÖP OLMASIN! " (Don't let our world go waste!) projesi Azerbaycan, Almanya, Erzincan ve Kayseri ortaklarıyla başladı.