FAHREDDİN KERİM GÖKAY ANADOLU LİSESİ
  BAĞIŞ 57.640 TL
  MUHTELİF GELİRLER 21.753,33 TL

Ock

Sınav başvuru tarihi 13 şubat-1 Mart tarihleri arasındadır.Sınava 5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıflar başvurabilir.Sınava giriş yer ilanı  13 Şubat 2024 1 Mart 2024 Sınav tarihinden en az 7 gün önce www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir. Sınav tarihi 21 Nisan 2024 Saat: 10.00 .Sınav sunuçlarının ilan tarihi 17 Mayıs 2024

Başvuru ve uygulama klavuzu için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ock

GİDER:186.979.80

GELİR:145.573.03

Gider:146.904.79

Gelir:529.270.89

Banka:192.882.82

Kas

2023/2024 Eğitim ve öğretim yılı 1.dönem veli toplantısı 2 Aralık 2023 Cumartesi günü saat 12:00-14.00 saatleri arasında yapılacaktır.Bu toplantıda öğretmenlerimiz velilerimizle öğrenci başarı durumları,devam-devamsızlık,disiplin,Okul ve sınıf iş ve işlemleri,sınav sonuçlarının değerlendirilmesi,sosyal medya kullanımı,kılık-kıyafet durumları ve okula giriş ve çıkış vb konuları görüşecektir.

Tüm velilerimizin toplantıya katılımı önem arz etmektedir.

Hamdi ÇAKIR

Okul Müdürü

Kas

Milli Eğitim Bakanlığı, birçok öğrencinin heyecanla beklediği İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın tarihini açıkladı. Sınav, 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başvuru yapmak isteyen ilköğretim ve ortaöğretim kademesindeki öğrenciler, belirlenen tarihte saat 10.00'da tek oturum halinde düzenlenecek sınavda yer alabilecekler.

Ekm

Ortak sınav takvimini görmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından 5 Ekim tarihli "Bursluluk İşlemlerinde Dikkat Edilecek Hususlar" konulu yeni resmi yazı gönderildi. İşte o resmi yazının ayrıntıları:

2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına (İOKBS) girerek burs almaya hak kazanan öğrencilerle ilgili olarak;
1. Burs ödemeleri, ilgi (b) İş Birliği Protokolü kapsamında PTT şubelerinden hak sahiplerine imza karşılığı ve ibraz edilen kimlik fotokopisi alınarak elden teslim edilecek olan T.C. kimlik numaralarına tanımlı PTT Kartları ile yapılacaktır.
2. 2023 yılında burs almaya hak kazanan öğrenci bilgileri 10.10.2023 tarihinden itibaren e-Okul burs modülüne aktarılacaktır. Burs almaya hak kazanan ancak daha sonradan çeşitli nedenlerle bursluluk şartlarını taşımadığı anlaşılan öğrencilerin bursluluk durumlarının iptal işlemleri, öğrencilerin kayıtlarının bulunduğu okul müdürlüklerince e-Burs modülü üzerinden yapılacaktır.
3. Burs ücreti ödemelerinde tereddüt edilmesi durumunda hak sahibi tarafından öncelikle PTT şubelerinden alınacak hesap hareketlerinin incelenmesinden sonra Bakanlığımızla yazışmaların yapılması gerekmektedir. Konu ile ilgili olarak Genel Müdürlüğümüze bağlı okul müdürlüklerinin bilgilendirilmeleri hususunda gereğini rica ederim.

Ekm

6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu Kutlama İlçe Milli Eğitim Programı okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanmış olup 6 Ekim cuma günü Atakent Kültür Merkezinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.Programa Kaymakamımız ve  İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte okul müdürlerimiz ve öğrenci ve velilerimiz katılacak.Programda tarihci yazar İstanbul İl Kültür Müdür Yardımcısı Mümin Yıldıztaş, İstanbul'un İşgal Yılları 1918-1923 konulu konuşma yapacaktır.

Kutlama programı sonunda il ce ilçe düzeyinde resim ve şiir kategorilerinde ödül alan öğrencilerimiz için ödül töreni yapılacaktır.

Eyl

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre 2023-2024 öğretim yılı için yükseköğretim programlarına ek yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarına 25 Eylül 2023 tarihinde saat 10.30’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecektir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 27 Eylül-3 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 27-29 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılabilecektir. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye süresi içinde başvurmaları gerekmektedir. Elektronik kayıt yapan adaylar, üniversiteleri tarafından duyurulan tarihe ve ilgili belgelere göre işlem yapacaktır.

Ek yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2023-YKS Ek Yerleştirme Sonuçları
2023-YKS Ek Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler

Eyl

Bursluluk sınavı sonuçları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik düzenlenen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) sonuçları açıklandı.

BURSLULUK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

BURSLULUK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Öğrenci bursları, Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmî Okullarda Yatılılık, Bursluluk, Sosyal Yardımlar ve Okul Pansiyonları Yönetmeliği hükümleri gereği, bursluluk sınavı kazanılarak okula kayıt yaptırılan tarihi izleyen Ekim ayı başından itibaren ödenir.

Bursluluk sınavını kazanan ancak parasız yatılılığa yerleştirilen öğrenciler, 2684 sayılı İlköğretim ve Ortaöğretimde Parasız Yatılı veya Burslu Öğrenci Okutma ve Bunlara Yapılacak Sosyal Yardımlara İlişkin Kanun'un 7 nci maddesinde belirtilen “Parasız yatılı öğrencilere ayrıca burs verilmez.” hükmü gereğince bursluluktan yararlanamaz.

Eyl

11/09/2023 Pazartesi tarihi itibariyle geçerli olan sınıf ders programalarımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.