Haz

Milli Eğitim Bakanlığının Twitter hesabından, "6 Haziran Cumartesi günü yapılacağı ilan edilen 2020 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nın 5 Eylül 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır." bilgisi paylaşıldı.

May

İstanbul'u bizlere miras bırakan Fatih Sultan Mehmet ve aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz..

May

Kadir Geceniz Mübarek Olsun..

FKGAL Ailesi

May

Başta Fahreddin Kerim Gökay gençlerinin olmak üzere tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını Kutlarız

May

Bizim için her türlü fedakarlığı yapan, sabrıyla,sevgisiyle her zaman yanımızda olan tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun..

FKGAL Ailesi

Kut'ül Amare Zaferinin 104.Yılı Kutlu Olsun

Nis

Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi Anasınıfı öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..

Tüm çocuklaırmızın Atamızdan armağan olan bu gününü sevgiyle ve coşluyla kutluyoruz..

Nis

Tüm Milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Hamdi ÇAKIR

Okul Müdürü

Nis

2015 dönem birincisi mezunumuz, İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri son sınıf öğrencisi Emircan KILIÇKAYA'yı bu sabah Covid-19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamaktayız.

Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Başımız sağolsun..

Fahreddin Kerim Gökay AL Ailesi

Nis

Sayın Bakanımız Ziya Selçuk'un siz degerli velilerimize mesajı var.

Online Ruhsal destek programı

Tüm veli,öğretmen ve öğrencilerimizin Berat Kandili Mübarek olsun

Hamdi ÇAKIR

Okul Müdürü

Nis

Yeni tip koronavirüsün öğrenciler, gençler ve aileler üzerinde yarattığı kaygı ve travmatik etkileri azaltmak amacıyla 81 ilde Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Bilgilendirme Hattı oluşturuldu. Vatandaşların ihtiyaç halinde Bakanlığın "444 0 632" numaralı çağrı merkezini arayabileceğini duyuran Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinde görevli özel eğitim ve rehberlik öğretmenlerimiz vatandaşlarımıza psikososyal destek sağlayacaklar." dedi.

Ebada Öğrencilerimizin Toplam Oturum Sayıları ve Oturum Süreleri 30/03/2020 itibariyle aşağıdaki gibidir.

EVDE YAŞAM İPUÇLARI

Son zamanlarda etrafımızda ücretsiz konserlerden online müze turlarına, kurumların açtığı youtube kanallarından çeşitli canlı yayınlara çok fazla platform ve bilgi mevcut. İlk gördüğümüzde heyecanla mutlaka bakarım dediğimiz kanal veya web sitelerini iki gün geçmeden unutuyoruz. Bu kadar bilgi akışı hepimiz için çok fazla. Hadi itiraf edelim, aslında bazıları her zaman ücretsiz olan, daha önce varlığından bile haberdar olmadığımız site ve kanalları bu dönem sayesinde keşfediyoruz. Ne güzel!

Evde yaşam ipuçlarının detayları için aşağıdaki linke tıklayalım.