OKUL TANITIM VİDEOMUZU İZLEYEBİLİRSİNİZ

Rehberlik Servisi ve Branş Dersleri Broşürlerimiz

Tem

Coğrafya Öğretmenimiz Leyla ARATTAN 'ın , sınıfı 9 / D  ile  Lise çağındaki gençleri doğayla buluşturmayı hedefleyen "Lise TEMA Eğitim Programı" başarıyla tamamlandı.Sertifika ve rozetleri Okul Müdürümüz Hamdi ÇAKIR tarafından öğrencilerimize takdim edildi.

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Sınıf Bazında İlk Üçe Giren Öğrencilerimiz

Tem

Okul Müdürümüz Hamdi Çakır'ın Konuşması , 2020-2021 Eğitim-Öğretim Sene Sonu Kapanış Programımız ve Resim Sergimiz

Haz

Fkgal Kütüphanecilik Kulübü olarak Kırklareli Lüleburgaz ilçesi Çiftlikköy Şehit Er Hasan Yeşilçimen İlkokuluna kitap bağışında bulunduk.

Haz

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Leyla ARATTAN danışmanlığında kurulan ARG'E-LEKTRONİK Takımımız TEKNOFEST yarışmasında TÜRKİYE YARI FİNALİNE yükselmiştir. Berfin Merve Çolak, Zehra Gonçe, Emin Can İnan, Sena Nur Kozacı, Emir Yalçın, Mert Kart, Mehmet Emin Bahadır, Meriç Eray Kurt'tan oluşan takımımız yarı final hazırlıklarını tamamlayarak,başvurularını tamamladı.Yolunuz açık olsun gençler

Haz

FKGAL - Learn Teac olarak Hatice Çiftçi rehberliğinde yarın finale yükseldik.

Haz

TEKNOFEST, Eğitim Teknolojileri Yarışmasında Tekno-seyyahlar Takımı (Dilan Aslan,İkra Tanrıverdi, Mehmet Emin Bahadır,Sudenaz Çöğürcü, Bilgen Gülçe Yıldız, Ali Tunç) yarı finale yükseldi.

Haz

FKGAL nin kurucu ortağı olduğu "Dünyamız Çöp Olmasın" eTwinning projemizin SİBER ZORBALIK çalışmasında öğrencimiz ALPEREN'nin BU GÜZEL ÇALIŞMASI İÇİN KUTLUYORUZ Hatice Çiftçi

Haz

Okulumuz Coğrafya Öğretmeni Leyla ARATTAN danışmanlığında yürütülen DİJİTAL ÖĞRENME GÜNLÜĞÜ e-twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz, yurtdışındaki proje öğrencileriyle buluştu.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Fadime ÖZEN'in rehberliğinde 'Our Values via Fables' eTwinning Projesi yaygınlaştırma kapsamında Toki Nilüfer Anaokulu 5 Yaş öğrencilerine ,öğrencilerimizin yazdığı 'Song Contest' Fablını 9 B sınıfından Dilan A. okudu  , keyifli  bir deneyim oldu.

Haz

"Dünyamız Çöp Olmasın" eTwinning Proje tanıtımımız ilçe webinarında yapıldı. FKGAL

Haz

Yeşilay Kurumu tarafından düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Deneme yazma yarışmasında okulumuzu temsil eden 9E sınıfı öğrencilerinden Hira Nur Kidir'in eseri, Küçükçekmece İlçesinde birinci seçilerek ilçemizi temsilen İstanbul elemelerine katılmaya hak kazanmıştır.Darısı İstanbul ve Türkiye birinciliğine diyerek öğrencimizi kutluyoruz ve başarılar diliyoruz.

Haz

"Dünyamız Çöp Olmasın" eTwinning Projesinin bir çalışması olarak, İstanbul Üniversite akademisyenleri, Şube Müdürümüz Ali ÇİBUK, okul müdürleri ve öğrencilerin katılımıyla ATIKLARDAN ENERJİ ELDE ETME ve YEŞİL LOJİSTİK hakkında bilgilendirme yapıldı.