Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Erol'un Erasmus+ K220-SCH türünde ortak olarak katıldığı 'Active to Strengthen European Values' adlı projesi kabul edilmiştir. Koordinatörlüğünü Litvanya'nın yaptığı proje ortaklığımızda İtalya, Hollanda, Romanya, Bulgaristan ve Türkiye olmak üzere 6 ülke bulunmaktadır. 2 yıl süre ile projeye katılım sağlayacak öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Mrt

Fkgal'in yeni kültür-sanat-edebiyat dergisi Hokka yayında! Sizler için büyük emeklerle dopdolu içeriğe sahip bir dergi hazırladık. Söyleşiler, öyküler, şiirler, film ve kitap tanıtımları, bulmacalar...

Dergimizin yeni sayıları için yazılarınızı bekliyoruz.

Mrt

Okulumuzun Almanca Öğretmeni Mehtap YATAR tarafından kurulan "Spaß mit Deutsch" isimle e-Twinning projemizde bu ay öğrencilerimiz Almanya ile ilgili oyunlar hazırladılar. Linkten girip oyunları oynayabilir ve sonunda sertifikalarınızı alabilirsiniz.

Mrt

GÜNCEL DÖNEMDE COVID-19 PANDEMİSİNDE OKULLARDA ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER REHBERİ

Polonezköy Muhtarlığı Ziyaretimiz ve Röpaortajımız

AFET RİSKLERİNİZE KARŞI HEP BİRLİKTE / https://www.hazirol.gov.tr/

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Elif ÇELİK'İN yürüttüğü ve yine okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Erol'un ve Doğan Cüceloğlu  Fen lisesi Coğrafya Öğretmeni Leyla Arattan'ın da Kurucusu olduğu ORTAK DEYİMLER eTwinning projesi sona ererken öğrenci ve velilerimiz projemizi değerlendirdiler.Öğrencilerimizin projemize katkıları  ve kendilerinin de projeye katkılarını anlattılar. Velilerimiz de proje boyunca çocuklardaki değişimi anlattılar. Projemize katkı sağlayan öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

2.DÖNEM 9-10-11-12. SINIFLAR 1.ORTAK SINAVI TARİHLERİ

Şbt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Erol tarafından yürütülen, yine okulumuz İngilizce Öğretmeni Elif Çelik'in de ortak olarak yürüttüğü 'Ortak Deyimler' eTwinning projesinin sonuna yaklaştık. Proje sonu Öğrenci, Öğretmen ve Veli değerlendirmeleri yapıldı.

Şbt

"Tarihi Boyutlandıralım" adlı TÜBİTAK 4006 Projesi kapsamında misafirimiz Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Eskiçağ Tarihi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr.Ferit BAZ

Şbt

Okulumuz tarih öğretmeni Ceyda GÜNGÖR'ün ortağı olduğu "SIFIR ATIK" e Twinning projesi "Daha Az Tüket" konulu toplantısını Almanya, Azerbaycan,Polonya,Türkiye'den 11 ortağın katılımı ile gerçekleştirdi.Ceyda GÜNGÖR' ün takımı programda "ATIK YAĞLARIN ZARARLARI" ile ilgili sunum yaptı.Dünyamızı ve doğal çevreyi korumak için projemiz kapsamında başlattığımız "DAHA AZ TÜKET" kampanyamıza sizleri de davet ediyoruz.

KAPALI SPOR SALONUMUZUN İNŞAATI HIZLA DEVAM ETMEKTEDİR

Şbt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Erol'un kurucusu olduğu ve yine Okulumuz İngilizce Öğretmeni Elif ÇELİK'in yürüttüğü Ortak Deyimler eTwinning projesi Şubat Ayı itibariyle bitiyor. Projemizi bitirirken son Öğretmen ve Öğrenci-öğretmen webinarlarımızı yaptık. Son etkinliğimiz olan ve eSafety konuları içeren  bir  Kahoot oynadık. İçerik öğrencilerimiz tarafından çok beğenildi. Soruları faydalı bulan öğrencilerimiz e-güvenlik önemini kavramlar. Projemizde emeği geçen tüm Öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Erol ve Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Leyla Arattan'ın kurucusu olduğu ve yine okulumuz İngilizce Ögretmeni Elif Çelik ve Atakent Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Handan Arıcı Eylence'nin de ortak olarak yürüttüğü Ortak Deyimler eTwinning projesi kapsaminda, 8 Şubat 2022 E-Güvenlik günü okulumuz Bilişim Dersi Öğretmenimiz Sezer Yalçın'ın hem online hem okulumuz konferans salonunda yaptığı sunumu ile öğrencilere e-güvenlik konusu hakkında bilgilendirme yapıldı.