Bir grup 12.sınıf öğrencimizle Rehber öğretmenimiz Selda YILMAZ danışmanlığında Biruni Üniversitesinin Zeytinburnundaki Kampüsüne gezi düzenlendi.

11.Sınıf öğrencilerimiz Rehber öğretmenimiz Deniz KUBLAY danışmanlığında bugün Yıldız Teknik Üniversitesine gezi düzenledi.

İlçemiz Küçükçekmece Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencileri bugün okulumuzu ziyaret etti.

Kas

Meslek tanıtım günleri kapsamında Elektrik yüksek mühendisi Semra YALÇINKAYA  öğrencilerimizle söyleyişide biraraya geldi.Öğrencilerimizle eğitim hayatını yaşadıklarını paylaşmış olup başarı ve başarısızlıklarını tökezlediklerinde bile asla vazgeçmemeleri gerektini belirtti.Yüksek lisans dönemi ve iş hayatında edindiği tecrübeleri üzerine konuşmuş olup  sabır ve çalışmanın önemini ifade etmiştir.

Kas

Başakşehir Aziz Sancar Ortaokulu öğrencileri okulumuzu,derslikleri ve atölyeleri Rehber öğretmenimiz Selda YILMAZ ve tanıtım sorumlusu öğrenciler eşliğinde gezerek okulumuz hakkında bilgi aldılar.

Kas

20 Kasım dünya Koah Günü nedeniyle 11-G sınıfı öğrencilerinden Şevval Başak Çakır diğer öğrencilerimize sunum yapmıştır.Hastalığın sebeplerini,risk gruplarını ve tedavi yöntemlerini anlattı.Sigara içmenin gaza maruz kalmanın riski artırdığı belirtildi.

Kas

10-F Sınıfı olarak Biyoloji öğretmenimiz Hakan YATAR rehberliğinde bugün soğan kökünde Mitoz Bölünme Deneyi yaptık.

Kas

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünün Öğretmenler Günü için okulumuzu ziyaret edip öğretmenler günümüzü kutlamıştır. Teşşekkür ederiz..

Kas

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yetiştirmek için sevgi, şefkat ve fedakarlıkla çalışan tüm öğretmenlerimizin
#24KasımÖğretmenlerGünü'nü kutluyor, şehit öğretmenlerimize Allahtan rahmet dilerim

Hamdi ÇAKIR

Okul Müdürü

Kas

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı 1.dönem veli toplantımız 21/11/2019 perşembe günü saat 11:30 ile 15:00 saatleri arasında okulumuzda yapıldı.Toplantı Velilerimizin öğrencilerinin okuduğu sınıflara geçmesiyle başladı.İlk olarak sınıf rehber öğretmenleri sınıflarda velilerle öğrencilerinin başarı durumları,devamsızlık,okul kuralları,sosyal faaliyetler ve cep telefonu kullanımı gibi durumları görüştüler.Akabinde tüm branş öğretmenlerimiz dersi olduklarını sınıflara girerek velilerle öğrencilerin durumlarını ve başarıyı artıracak çalışmalar hakkında görüştüler.

Toplantıya katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.FKGAL YÖNETİMİ

Kas

21/11/2019 Perşembe günü veli toplantısı öncesi Öğretmenler Günü etkinliğimiz olarak öğretmenlerimizle kahvaltıda bir araya geldik.Kahvaltı sonrası okul müdürümüz öğretmenlerimizin ''öğretmenler Günü''nü kutlayarak hediyelerini takdim etmiştir.

Kas

20/11/2019 Çarşamba günü öğrencilerimizle Galata Kulesi,Galata Mevlevihane Müzesi ve Atatürk Kitaplığı Kütüphanesine gezdik.Gezi sırasında öğrencimize rehberlik yapan Edebiyat Öğretmenlerimizden Hasan YILMAZTEKİN ve Yıldız ÖZDEMİR'e teşekkür ederiz.

Kas

20/11/2019 çarşamba günü mesleki çalışma kapsamında öğretmenlerimizle Polanezköy'e giderek  doğada yürüyüş yaptık. Arkasından öğretmenlerimizle piknik yaptık.

Kas

İlçemiz Halk Eğitim merkezimizden gelen sağlık memuru tarafından öğretmenlerimize İlk yardım eğitimi verildi.

Kas

Müzik Öğretmenimiz Cem MORKOÇ ve öğrencimiz Ekin AKKANAT'A müzik dinletisi için çok teşekkür ederiz.