Eyl

Ortak Deyimler eTwinning projemiz kapsaminda Kodlama Haftası etkinliklerine biz de Scratch ile katiliyoruz.

2021 EYLÜL AYI SATRANÇ TURNUVASI İLK 20 YE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ

Etkileşimli Ders Kitapları || https://ogmmateryal.eba.gov.tr

"SEN DE MATARA KULLAN!" SLOGAN BULMA YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Eyl

Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi öğrencileri  öğretmenleri Hatice ÇİFTÇİ ve Ceyda GÜNGÖR rehberliğinde TEKNOFEST Havacılık,Uzay ve Teknoloji Festivaline katıldı.Öğrencilerimiz okulumuzun da yarı finale kadar devam ettiği yarışmanın finalistlerinin projelerini inceleme fırsatı buldu.

2021 YILI  FAHREDDİN KERİM GÖKAY ANADOLU LİSESİ  SATRANÇ TURNUVASI

Eyl

19 Eylül 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e "Mareşallik" rütbesi ile "Gazilik"unvanının verildiği  19 Eylül Gaziler Günü'nün 100. yıl dönümü  kutlandı.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

Eyl

Geleceğimizin teminatı olan gençlere , yeni eğitim hayatlarında başarılar dilerim - Hamdi ÇAKIR

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okulumuz Zümre Başkanları ve Kulüp Öğretmenleri Listesi

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının sevgili öğrencilerimize, saygı değer öğretmenlerimize ve velilerimize, tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını dilerim.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Zaman Çizelgemiz Yayınlanmıştır.

Eyl

Elif Çelik, Leyla Arattan, Hatice Çiftçi, Mehtap Yatar, Fadime Özen hocalarımız 2020-2021 egitim ögretim yili boyunca yürüttükleri e-twinning projelerini tamamlayarak Ulusal Destek Servisine yaptıkları başvurlar neticesinde e-Twinning Ulusal Kalite Ödüllüne layık görüldüler. Böylece e-twinning okulu olma yolunun sonuna yaklaştık. Tüm öğretmenlerimizi ve projelerde emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ederiz.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ

360 Derece Sanal Tur ile Okulumuzu Gezebilirsiniz