2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Destekleme ve Yetiştirme Kursları 25.02.2019 Pazartesi Günü Okulumuzda ekteki program doğrultusunda başlayacaktır.

Destekleme ve Yetiştirme Kurs başvuruları başlamıştır.

Öğretmen başvuruları: 4 -10 Şubat

Öğrenci başvuruları: 11 - 17 Şubat arasındadır.  Öğrencilerimiz e-kurs modülü üzerinden TC kimlik numaraları ve okul numaraları ile ders seçimi yapabilirler.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönem veli toplantımız 16 Aralık 2018 Pazar günü saat 12.00 da okulumuzda yapılacaktır.

Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Ekm

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 21 Ekim Pazar Günü Saat 11.00 da Okulumuz Konferans Salonunda yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

Gündem maddeleri aşağıdaki linktedir.

Ağu

LGS Tercih sonuçlarına göre okulumuzu kazanma başarısını gösteren öğrencilerimizi tebrik ederiz.Kayıtlar 31 Temmuz-13 Eylül arasında yapıcaktır.

Tem

ÖSYM tarafından üniversiteye girişte yeni sınav sistemi olan YKS sonuçları açıklandı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı´na giren adaylardan TYT´de, sözel, sayısal ve eşit ağırlık puan türlerinde birer, dilde ise 5 aday 500 puan alma başarısını gösterdi. Öğrenciler, ÖSYM´nin sonuç sayfasından TC kimlik numarası ve şifre girerek YKS sınav sonucunu sorgulayabiliyor. Adaylar, üniversitelere yerleşmek için tercihlerini 7-14 Ağustos´ta yapacak.

3 Aralık 2017 tarihinde saat 11.00 da okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimizi toplantımıza davet ederiz..

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu ve Kurtuluş Savaşımızın kahramanı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü aramızdan ayrılışının 79. yılında şükran, minnet ve özlemle anıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk; ulusal bağımsızlığımızın,birlik ve beraberliğimizin simgesi,ulusumuzun geleceğini her zaman aydınlatacak bir ışık kaynağı ve bizlere tam bağımsız,çağdaş bir devlet ve Cumhuriyeti armağan eden, tarihin akışını değiştirerek yaşadığı çağa damgasını vuran,başarıları ile tüm insanlığın saygısını kazanan büyük bir devlet adamıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikalinin 79.yılında bir kez daha sevgi, şükran,rahmet ve özlemle anıyor,aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.