Gezi kulubümüz 26/02/2020 çarşamba günü günübirlik Kartepe gezisi düzenleyecektir.Son başvuru tarihi 20/02/2020 perşembe günüdür.Geziye katılmak isteyen öğrencilerimizin gezi kulubü öğretmenlerimize veya müd.yard.Nurettin Bayram'a isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.

Burslu öğrencilerimizin şubat ayı burs ücretleri PTT ve Vakıfbank tarafından 13/02/2020 tarihinde öğrencilerin hesabına yatırılmıştır.

Kütüphanemiz için Kütüphanecilik Kulubü tarafından başlatmış olduğumuz kitap bağışlama kampanyamıza tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimizin desteklerini bekliyoruz.Kampayamız kapsamında her türden kitap kabul edilnekte olup şimdiden katılımınız için okul müdürlüğümüz,kulubümüz ve Türk Dili ve Edebiyatı zümresi adına teşekkür ediyoruz.

Bursluluk Sınavı Başvuruları 24 Şubat pazartesi günü 17:00'ye kadar uzatılmıştır. İlgililere duyurulur.

Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi Tarih Kulubü Aylık  Tarih Dergisi 1.Sayısıyla Yayında.Emeği geçen danışman öğretmenlerimize ve kulüp öğrencilerimize teşekkür ederiz.

FKGAL YÖNETİMİ

13/02/2020 perşembe günü 11 ve 12. sınıflarımıza deneme sınavı(09:50-12:05) yapıldı.Sonuçlar en kısa zamanda öğrencilerimizle paylaşılacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı aylık bülten için aşağıadaki linle tıklayınız.

Ock

İspanya gezimizle ilgili 09 Ocak saat 14:00'te  Rehber ve tur yetkilisinin katılacağı veli ve öğrencilerimizle okulumuzda toplantı yapılacaktır.İlgili velilerimizin katılımı önemle duyurulur.

İspanya gezimiz 12-16 ocak arasında yapılacak olup gezi için öğrencilerimizin 12 ocak pazar günü sabah 06:00'da okulumuzda hazır olmaları gerekmektedir.

İspanya Eğitim ve kültür gezisi için 30/12/2019 Pazartesi günü pasaport ve vize işlemleri için 10:40'da okuldan vatan cad.nüfusa gideceğimizden dolayı pasaport çıkaracağımız öğrencilerimizin okulda hazır olmaları ve yanlarında nüfus cüzdanı ,250 tl para ve varsa eski pasaportunu bulundurması gerekmektedir.

Öğrenci ve velilerimize duyurulur.

YENİ DUYURU - (26.12.2019) -

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 26.12.2019 tarih ve 25856493 sayılı yazısı gereği ARALIK AYI NAKİL BAŞVURULARI 30 ARALIK 2019 tarihine kadar devam edecek olup, 31 ARALIK 2019 - SALI günü nakil kabul işlemleri yapılacaktır.

Okulumuza nakil olmak isteyen velilerimize duyurulur

İspanya  eğitim ve kültür gezimiz için ilçe onayı alınmış olup pazartesi günü pasaport başvuru için ilçe milli eğitim müdürlüğüne evraklar götürülecektir.23/12/2019 Pazartesi günü geziye katılan tüm öğrencilerimizin pasaport başvuru formunu sabah ilk ders öncesi imzalaması gerekmektedir.

Öğrencilerimize duyurulur.