9-10-11 ve 12.sınıflar 2.dönem sınav takvimidir.

Çin'de görülen koronavirüs hastalığı sebebiyle gerekli koruma ve kontrol önlemlerinin alınması amacıyla, Sağlık Bakanlığı bünyesinde gerekli çalışmaların başlatıldığı ve bu kapsamda alınması gereken önlemlere yönelik tedbirler ilgi yazı ile Bakanlığımıza bildirilmiştir.

Bu kapsamda, ekte yer alan ilgi yazıda bahsi geçen koruma ve kontrol önlemlerinin Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarda eksiksiz uygulanması, temizlik ve hijyen şartlarının hassasiyetle yerine getirilmesi önem arz etmektedir.

Sağlık  Bakanlığı  Halk  Sağılığı  Genel  Müdürlüğünün https://hsgm.saglik.gov.tr/tr/bulasici-hastaliklar/2019-n-cov.html internet adresinde yer alan afiş ve broşürlerin, Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarda görülebilir yerlere asılmasın sağlanması, bu konuda il sağlık müdürlükleri ile iş birliği yapılması ve tüm personelin konu hakkında bilgilendirilmesi gerekmektedir.

Ayrıca genel enfeksiyon bulaşma riskini azaltmak için uygulanması önerilen temel enfeksiyondan korunma ve kontrolilkeleri aşağıda yeralmaktadır.

Sayın Velilerimiz;

Telefonla arayarak biz "Milli Eğitim Bakanlığı'ndan arıyoruz evinize gelip çocuğunuzla ilgil bilgi vereceğiz" deyip evlere ziyarete geldikleri ve velilere imzalattırdıkları sözleşmelerle zorla kitap satışları yapıldığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gelen telefonlarla anlaşılmaktadır. Bu tür telefonlara itibar etmeyiniz.

Burslu öğrencilerimizin şubat ayı burs ücretleri PTT ve Vakıfbank tarafından 13/02/2020 tarihinde öğrencilerin hesabına yatırılmıştır.

Kütüphanemiz için Kütüphanecilik Kulubü tarafından başlatmış olduğumuz kitap bağışlama kampanyamıza tüm öğretmen,öğrenci ve velilerimizin desteklerini bekliyoruz.Kampayamız kapsamında her türden kitap kabul edilnekte olup şimdiden katılımınız için okul müdürlüğümüz,kulubümüz ve Türk Dili ve Edebiyatı zümresi adına teşekkür ediyoruz.

Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi Tarih Kulubü Aylık  Tarih Dergisi 1.Sayısıyla Yayında.Emeği geçen danışman öğretmenlerimize ve kulüp öğrencilerimize teşekkür ederiz.

FKGAL YÖNETİMİ

Ock

İspanya gezimizle ilgili 09 Ocak saat 14:00'te  Rehber ve tur yetkilisinin katılacağı veli ve öğrencilerimizle okulumuzda toplantı yapılacaktır.İlgili velilerimizin katılımı önemle duyurulur.

İspanya gezimiz 12-16 ocak arasında yapılacak olup gezi için öğrencilerimizin 12 ocak pazar günü sabah 06:00'da okulumuzda hazır olmaları gerekmektedir.

Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının Protokolü gereği Okul Sağlığı Projesi kapsamında Yaptığımız Beyaz Bayrak Başvurusu üzerine 18/12/2019 çarşamba günü Halk Sağlığı denetim ekibi okulumuza gelerek incelemelerde bulundular.Yaptıkları denetim sonucunda 100 üzerinden 93 puan alan okulumuz 3 yıl geçerli olacak Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

03/12/2019 Günü okulumuzda yapılan deneme sınavında ilk üçe giren öğrencilerimize ait sıralamadır.Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.FKGAL YÖNETİMİ

1.12-B EYÜP TÜRK

2.12-A ZEYNEP BURÇE GÜMÜŞ

3.12-B AYBERK SEY

1.11-E HÜDA NUR HATİCE ÇELİK

2.11-E FATMANUR KURT

3.11-B GÜLSÜM KOÇ

1.10-A EDA USTA

2.10-E SEMANUR GÜLMEZ

3.10-E ELİF ARSLAN

1.9-B İPEK ESEN

2.9-A GÜLCAN GÜLER

3.9-F EMRE CENGİZ

Aşağıdaki tarihlerde okulumuzda deneme sınavı yapılacaktır.Öğrenci ve velilerimize duyurulur.

1.19/20  Aralık 11 ve 12.sınıflara

2.8 Ocak 9/10/11 .sınıflara

03/12/2019 tarihli 9-10 ve 11.sınıflarımıza yaptığımız deneme sınavı sonuçları okulumuza ulaşmış olup sonuçlar 16/12/2019 pazartesi günü  öğrencilerimizle paylaşılacaktır.

2020 yılında ÖSYM Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek yükseköğretime geçiş sınavlarına girecek öğrencilerimizin üzerindeki sınav baskısı ve stresin asgarîye indirilmesi, öğrencilerimizin sınavda karşılaşacakları soruların mahiyeti hakkında önceden bilgilenerek çalışmalarını bu doğrultuda planlamalarına katkı sağlanması amacıyla 2020 yılı TYT-AYT ve YDT sınavlarında dersler bazında sorulacak sorulara ait konu, kazanım ve açıklamalar yayımlandı.

2020 YKS Sorularının Konuları ve Kazanımları İndir