Nis

25/04/2023 Salı günü öğretmen ve öğrencilerimizle Sarayburnu'na demirleyen TCG Anadolu savaş gemimizi ziyaret ettik.

Mrt

"İpler Senin Elinde Mi?" adlı projemiz ile TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İstanbul Avrupa Bölge finalindeyiz! Öğrencilerimiz Sıla Ezgi ÇELEBİ, Oğuzhan CAN ve danışman öğretmenimiz Ümmügülsüm KARA'yı tebrik eder, bölge finallerinde başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzun satranç yarışma takımı Avcılar Torium Avm de yapılan İstanbul Okul Sporları İl Birinciliği 3. Bölge Satranç Turnuvasında 42 takım arasından 5. olarak finale çıkmaya hak kazanmıştır. Takımımız oyuncuları Arda Dirikman, Ahmet Asaf Efe, Turan Elçin İsmailzade, Burak Kara ve Muhammed Ege Yavuz'u turnuvada göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutluyoruz. Takımımıza final turnuvasında başarılar diliyoruz.

Ock

04/01/2023 Çarşamba günü 12.Sınıf öğrencilerimizle Rehber öğretmenimiz Gülşah Arslan eşliğinde Nişantaşı Üniversitesi BHT KLİNİK Hastenesini gezdik.

Ara

Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi Kütüphanecilik Kulübü tarafından organize edilen 39. İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı gezisi, on altıöğretmen ve üç yüz öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Ara

2 Aralık 2022 Cuma günü sosyal etkinlikler kapsamında Gezi kulübümüz 5 öğretmen ve 48 öğrenci "Cumalıkızık, Bursa, İznik" gezisi gerçekleştirdik.

Gezimiz sırasında ilk durağımız, Osmanlı kırsal mimarisinin en görkemli köy yerleşimlerinden biri olarak günümüze kadar gelmeyi başaran Cumalıkızık köyüydü. Özgün sivil mimarlık örneği evlerin, tarihî dokuyu saklayan sokakların ve anıtsal yapıların bütünleştiği önemli bir kültür mirası olan alanda öğrencilerimiz detaylı köy incelemesi yaparak köy ve kent karşılaştırması yapma fırsatı elde ettiler.

Cumalıkızık köyünde alan çalışmamızı tamamladıktan sonra Bursa Kent Müzesini, İznik Vakfı Çinicilik Geliştirme Merkezini, İznik Ayasofya Camii' ni, İznik sur ve kapılarını, kilise kalıntılarını gezdik. Öğrencilerimiz bölgenin kültürel özelliklerini kendi yaşadıkları çevreyle karşılaştırdılar. Gezdikleri bölgedeki iklimin ve coğrafî özelliklerin ekonomik faaliyetlere, yerleşmeye etkisini açıklayan öğrencilerimiz ortak mirasın korunması konusunda farkındalık kazandılar.

Erasmus+ KA220-SCH Okul Ortaklığı Projemiz

'Active to Strengthen European Values'

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

ERASMUS+ KA1221-SCH AKREDİTASYON PROGRAMINA KATILIM

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erasmus+  KA121- Sch okul Eğitimi Akreditasyon Programı Kapsamında, 19/06/2022 - 25/06/2022 tarihleri arasında, Okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz EROL Hollanda'da 'Yabancı Dilde Yeni Yaklaşımlar' temalı Hizmetçi eğitim Programına Kursiyer olarak katılım sağlamıştır.

DUYURU

Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi Mezunları Komitesi kurulacaktır.

Komitede 3 birim arasında görev dağılımı yapılacaktır.

Görev almak istediğiniz birimi, ad-soyad ve hangi dönem mezunu olduğunuz bilgisi ile 0543 335 53 20 veya 0537 718 48 33

numaralarına bildirmenizi rica ederiz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı - Yıl Sonu Paylaşımları

360 Derece Sanal Tur ile Okulumuzu Gezebilirsiniz

Okul Tanıtım Videomuzu İzleyebilirsiniz

Branş Derslerimiz ve Rehberlik Servisi Broşürlerimiz

Haz

Eğitimde İyi Örneklerden Özgün Uygulamalara Proje Sergisi Ödül Töreni'nde    Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi  Öğretmeni Hatice ÇİFTÇİ ve öğrencimiz Hamdi Emirhan  ÇETİN "Coğrafya Tema Park" projesi ile ödül  aldı. Okulumuzu ve öğretmenimizi tebrik ederiz.