2021-2022 Eğitim-Öğretim dönemine ait

Okulumuz öğretmenleri yaptıkları proje ve çalışmalar ile fark yaratmaya devam ediyorlar.İngilizce Öğretmenimiz Elif ÇELİK, Almanca Öğretmenimiz Mehtap YATAR ve Coğrafya Öğretmenimiz Hatice ÇİFTÇİ 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yer aldıkları eTwinning projelerini öğrencilerimiz ile birlikte başarı ile yürütmüş ve Ulusal ve Avrupa Kalite etiketi almaya hak kazanmıştırlar.Ayrıca okulumuz da Avrupa Okul Etiketi almıştır. İstanbul Avrupa  yakası eTwinning Kalite etiketi törenimize Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat GÖZÜDOK , Ulusal Destek Servisi  Etkinlik Yöneticisi ve İletişim Sorumlusu Sayın Turan GÖRE ve Ulusal Destek Servisi Amasya İl Kordinatörü Sayın Hacer ERMİŞ katılmışlardır. Projelerdeki öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi  tebrik eder ve başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

02-06-2022

02-06-202202-06-202202-06-202202-06-2022