Harezmi Eğitim Modeli Uygulamasında Bu yılki proje temamız; ''Down Sendromlu Bireylerin Farkındalığını Sağlamak''.

Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi olarak bu yıl da Harezmi Eğitim Modeli Uygulamasında yerimizi aldık. Okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Elif ÇELİK,  Deniz EROL ve Süleyman TÜRKMENOĞLU,  Kimya Öğretmenimiz Suna EFE,  Matematik Öğretmenimiz  Bengü  AĞAOĞLU ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Kübra ARMAĞAN ile okulumuz öğrencileri bu yıl da önemli bir konuyu ele alıyorlar. Bu yılki proje temamız; Down Sendromlu Bireylerin Farkındalığını Sağlamak.  Uygulamamızda 7. Haftamızı tamamlarken, yola çıktığımız problem cümlelerimizi tanımladık, probleme neden olan alt problemleri belirledik, sloganımızı seçtik, HİS cümlemizi oluşturduk, sloganlarımız ile her öğrdncimiz birer afiş oluşturdu ve afişlerimizi okulumuzdaki Harezmi Eğitim Modeli panomuzda sergilemeye başladık. Projemizde emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

04-01-202404-01-2024

Yayın: 04.01.2024 - Güncelleme: 19.02.2024 11:09 - Görüntülenme: 143