T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Fahreddin Kerim Gökay Anadolu Lisesi

Okul Müdürümüz Hamdi Çakır'ın Konuşması , Kapanış Programımız ve Resim Sergimiz

Okul Müdürümüz Hamdi Çakır'ın Konuşması , 2020-2021 Eğitim-Öğretim Sene Sonu Kapanış Programımız ve Resim Sergimiz

Çok kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Çok Kıymetli Veliler;

 Bugünden itibaren 2020-2021 eğitim-öğretim yılını büyük bir çoğunluğunu uzaktan eğitim şeklinde olmak üzere tamamlamış bulunuyoruz. Bugün alınan karneler, öğrencilerin bir dönem boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır.

Sevgili Öğrenciler;

Başarıya ulaşmada sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlı olma zorunluluğu vardır. Bu faktörlerin tamamı vazgeçilmez öneme sahiptir ve ancak hepsi bir arada olduğunda başarı kaçınılmazdır. Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvendir. Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğiniz dönemlerdir. Ancak unutulmamalıdır ki, dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek, demek değildir. Tatil süresince sizi dinlendirecek ve eğlendirecek, eğlenirken öğretilecek birçok aktivite olduğu gibi zayıf olduğunuz konularda kendinizi yetiştirme fırsatını da elde etmiş olacaksınız. En önemlisi kitap okuma alışkanlığını edinmenin yollarını aramalısınız. Çünkü okumak, kişisel gelişimde çok önemli bir basamaktır.  

Bu vesile ile tüm öğrencilerimize sağlıklı, neşeli tatil geçirmelerini diliyorum. Tüm öğretmen arkadaşlarıma, bir yıl boyunca yararlı ve fedakâr çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bütün öğrenci, öğretmen ve velilerimize; sağlık, başarı ve mutluluklar dolu günler temenni ediyorum.

İyi tatiller...

Hamdi ÇAKIR

Okul Müdürü

 

KAPANIŞ PROGRAMI

RESİM SERGİSİ

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.07.2021 - Güncelleme: 01.07.2021 05:48 - Görüntülenme: 4222
  Beğen | 17  kişi beğendi