Ortak Deyimler eTwinning Projesi - 8 Şubat 2022 E-Güvenlik

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Erol ve Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Leyla Arattan'ın kurucusu olduğu ve yine okulumuz İngilizce Ögretmeni Elif Çelik ve Atakent Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Handan Arıcı Eylence'nin de ortak olarak yürüttüğü Ortak Deyimler eTwinning projesi kapsaminda, 8 Şubat 2022 E-Güvenlik günü okulumuz Bilişim Dersi Öğretmenimiz Sezer Yalçın'ın hem online hem okulumuz konferans salonunda yaptığı sunumu ile öğrencilere e-güvenlik konusu hakkında bilgilendirme yapıldı.

10-02-202210-02-202210-02-2022

Yayın: 10.02.2022 - Güncelleme: 10.02.2022 21:28 - Görüntülenme: 408