Okulumuz İngilizce Öğretmeni Elif ÇELİK'İN yürüttüğü ve yine okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Erol'un ve Doğan Cüceloğlu  Fen lisesi Coğrafya Öğretmeni Leyla Arattan'ın da Kurucusu olduğu ORTAK DEYİMLER eTwinning projesi sona ererken öğrenci ve velilerimiz projemizi değerlendirdiler.Öğrencilerimizin projemize katkıları  ve kendilerinin de projeye katkılarını anlattılar. Velilerimiz de proje boyunca çocuklardaki değişimi anlattılar. Projemize katkı sağlayan öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 04.03.2022 - Güncelleme: 04.03.2022 11:56 - Görüntülenme: 623