Ortak Deyimler eTwinning projesi Şubat Ayı itibariyle bitiyor.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Erol'un kurucusu olduğu ve yine Okulumuz İngilizce Öğretmeni Elif ÇELİK'in yürüttüğü Ortak Deyimler eTwinning projesi Şubat Ayı itibariyle bitiyor. Projemizi bitirirken son Öğretmen ve Öğrenci-öğretmen webinarlarımızı yaptık. Son etkinliğimiz olan ve eSafety konuları içeren  bir  Kahoot oynadık. İçerik öğrencilerimiz tarafından çok beğenildi. Soruları faydalı bulan öğrencilerimiz e-güvenlik önemini kavramlar. Projemizde emeği geçen tüm Öğretmenlerimize  ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18-02-202218-02-202218-02-2022

Yayın: 18.02.2022 - Güncelleme: 18.02.2022 20:47 - Görüntülenme: 523