Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Deneme yazma yarışmasında öğrencimiz Küçükçekmece ilçesinde birincisi seçilmiştir.

Yeşilay Kurumu tarafından düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" Deneme yazma yarışmasında okulumuzu temsil eden 9E sınıfı öğrencilerinden Hira Nur Kidir'in eseri, Küçükçekmece İlçesinde birinci seçilerek ilçemizi temsilen İstanbul elemelerine katılmaya hak kazanmıştır.Darısı İstanbul ve Türkiye birinciliğine diyerek öğrencimizi kutluyoruz ve başarılar diliyoruz.

09-06-2021

Yayın: 09.06.2021 - Güncelleme: 09.06.2021 09:39 - Görüntülenme: 798