Kas

Okulumuz İngilizce  öğretmenlerinden Elif ÇELİK'in yürüttüğü LEYLİM LEY eTwinning projesi kasım ayı artık malzeme ile enstrüman oluşturma PAN FLÜT  PARMAK ZİLİ ve MARAKAS

Kas

Okulumuz İngilizce  öğretmenlerinden Elif ÇELİK'in  yürüttüğü LEYLİM LEY eTwinning  projesi kasım ayı enstrüman tanıtımı KALİMBA

Kas

Okulumuz ingilizce  öğretmenlerinden Elif ÇELİK  'in de ortaklarından olduğu Leylim Ley  projesi kasım ayı ortak ürünüdür. Aşık Veysel in eseri olan Ağlayalım Atatürk'e  proje ortakları olan okulların öğrenci ve öğretmenleri ile seslendirilmiştir.

Atatürk'ün ölüm yıldönümünde Atamızı saygı ve minnetle anıyoruz...

Kas

Okulumuz coğrafya öğretmeni Leyla ARATTAN tarafından yürütülen projenin amacı gündelik basit su tasarruflarını öğrenerek, su okuryazarı olabilmek ve her ülke icin yaklaşan sıfır günü değiştirebilmektir.Yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyoruz.