Afete Hazırlık Kulubü öğrencilerimiz ,Öğretmenlerimiz Elif Çelik ve Mehtap Yatar danışmanlığında 21/02/2020 cuma günü İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde eğitime katıldık.

20/02/2020 perşembe günü''Ve Bir Gün Yazar Kahramanıyla Karşılaşır'' Eğitimde İyi Örnekler Projesi için ilçemiz Sultan Alparslan İlkokulu'ndaki etkinliğe Edeb.öğr.Aslıhan Mutlu İncesu ve öğrencilerimizle katıldık.

18/02/2020 Salı günü İstanbul'u Okuyorum Projesi kapsamında daha önce belirlenen kitap okuma saatlerine uygun olarak  8.ders saatinde tüm öğretmen,öğrenci ve personelimizle birlikte kitap okuduk.

24 şubat-01 mart 2020 tarihleri arasında kutlanacak olan 31'inci Vergi Haftası kapsamında konu ile ilgili eba'da yeralan cd'ler öğrencilerimize izletilmekte olup okulumuzda bu konuda pano hazırlanmış öğretmen ve öğrencilerimizin çalışmalar devam etmektedir.

Vergi bilincini geliştirme eğitim videosu için aşağıdaki linke tıklayınız.

1.https://www.eba.gov.tr/video/izle/1036a3a8ba06b592e42f89a10f5b811bab85fa6704001

2.https://www.eba.gov.tr/ders/proxy/VCollabPlayer_v0.0.531/index.html#/main/curriculumResource?resourceID=f6fd96e9d8c982a59a382ffe5f1c9965&resourceTypeID=3&loc=-1

3.https://www.eba.gov.tr/ders/proxy/VCollabPlayer_v0.0.531/index.html#/main/curriculumResource?resourceID=23800a76fc635a5f40afe8e2a5fbe339&resourceTypeID=3&loc=-1

17/02/2020 günüOkul-aile birliği başkanımız Şennur Kalpaklı,Müzik öğretmenimiz Cem Morkoç ve Rehber öğretmenimiz Selda Yılmaz ve öğrencilerimizle Bakırköy-Florya'da bulunan Galatasaraylılar Yurdu Huzurevi ve Yaşlıbakım evini ziyaret ettik.Yaşlılarımızla birllikte güzel bir gün geçirdik.Müzik öğretmenimiz Cem Morkoç ve müzik kulubü öğrencileri yaşlılarımızın istekleri doğrultusunda istedikleri şarkıları söylediler.Öğrencilerimiz onları mutlu etmenin huzur ve mutluluğuyla döndüler.Yaşama sevincimizi artıran bizi duygulandıran birkaç saat geçirdik.

Müzik öğretmenimiz Cem Morkoç ve grubu Hatırla Sevgili adlı şarkı etkinliğini derslerinde gerçekleştirdi.

Rehber öğretmenimiz Selda YILMAZ 9-H ve 9-A sınıflarına teknoloji bağımlılığı konulu sunum yapmıştır.

İlçemiz Sultan Murat Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri okulumuzu ve birimlerimizi gezerek okulumuz hakkında bilgi aldılar.

10.02.2020 ile 14. 02.2020 tarihleri arasında haftanın en temiz sınıfı 11-H sınıfı seçildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Okul erkek voleybol takımımız Türkiye şampiyonası için Aydın'da yarı finalde mücadelesini sürdürüyor.Beden eğitimi öğretmenimize ve takımımıza başarılar dileriz.

Bugün ''Dünya Öykü Günü'' olması nedeniyle sınıflarımızda öğrencilerimiz öykü okudular.

Eğitimde İyi Örnekler kapsamında ''Yazarımı Arıyorum''projesi kapsamında okulumuz öğrencileri ve sayın yazarımız Ayşe Yamaç Toki Erdem Beyazıt Ortaokulunda söyleşi gerçekleştirdiler.Öğrencilerimiz dramatizyon çalışmalarıyla kitap kahramanlarını canlandırdılar.

İlçemiz Nasreddin Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri okulumuzu ve birimlerimizi gezerek okulumuz hakkında bilgi aldılar.

İstanbul'u okuyorum projesine katılan öğrencilerimiz edeb.öğretmenlerimiz Tuba Şeker Yılmaz ve Yıldız Özdemir rehberliğinde 13/02/2020 perşembe günü CNR Kitap fuarını gezdiler.

Yeşilay Kulübümüz ''Gençlerde Sigara Bağımlılığı''konulu çalışma yapmıştır.