Haz

Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından çocuklarda demokrasi, vatan sevgisi ve milli birlik konularında farkındalığın artırılması amaçlarıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Resim Yarışması düzenleniyor. Ödüllü resim yarışması başvuruları devam ediyor.

Haz

Okulumuz öğretmenleri yaptıkları proje ve çalışmalar ile fark yaratmaya devam ediyorlar.İngilizce Öğretmenimiz Elif ÇELİK, Almanca Öğretmenimiz Mehtap YATAR ve Coğrafya Öğretmenimiz Hatice ÇİFTÇİ 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yer aldıkları eTwinning projelerini öğrencilerimiz ile birlikte başarı ile yürütmüş ve Ulusal ve Avrupa Kalite etiketi almaya hak kazanmıştırlar.Ayrıca okulumuz da Avrupa Okul Etiketi almıştır. İstanbul Avrupa  yakası eTwinning Kalite etiketi törenimize Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat GÖZÜDOK , Ulusal Destek Servisi  Etkinlik Yöneticisi ve İletişim Sorumlusu Sayın Turan GÖRE ve Ulusal Destek Servisi Amasya İl Kordinatörü Sayın Hacer ERMİŞ katılmışlardır. Projelerdeki öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi  tebrik eder ve başarılarının artarak devam etmesini dileriz.

Atık Kağıt Toplama Kampanyası - 2022

May

Okulumuz Coğrafya öğretmeni Hatice ÇİFTÇİ, "Coğrafya Tema Park" projesi ile eğitimde iyi örneklerde finale kaldı. Başarılar diliyoruz.

May

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM 9,10,11.SINIFLAR ORTAK SINAV TARİHLERİ GÜNCELLENDİ

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun

Güvenli İnternet Kullanımı

Güvenli internet kullanımı kılavuzu ilçemiz Kades Komisyonu tarafından velilerimize ulaştırılmak üzere hazırlanmıştır.

May

İstek Bilge Kağan Anadolu ve Fen Lisesi'nin hazırladığı "Coğrafya Çalıştayına" katıldık. Öğrencilerim Mert, Veysel, Eren ve Senih; Deprem, Erozyon, Orman Yangınları, Sel ve Baskınlar hakkında sunumlar yaptılar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz. Hatice ÇİFTÇİ

May

LET'S PLAY- HAYDİ OYNAYALIM eTwinning Projemizin Ortak ürünleri olan yeni sokak oyunlarımız hakkında uzman görüşü aldık. Oyun- çocuk ilişkisi ve sokak oyunları konusunda Okul Öncesi Öğretmeni Merve DOPDOĞRU ile bir röportaj yaptık.

May

Italya ile ortak oldugumuz okulumuz öğretmenlerinden Ümmügülsüm Kara'nın kurucusu olduğu 'What Makes Us' etwinning projesi yaygınlaştırma panomuz. Öğrencilerimiz Melike, Berrak, İnci, Jerfi, Furkan, Beril, Öykü, Büşra ve Nil'i tebrik ediyoruz.

May

İtalya ile ortak oldugumuz "What Makes Us Decide" etwinning projemizin son öğretmen-öğrenci toplantısını yaptık. Öğrenciler karışık takımlar halinde oluşturdukları sosyal medya hesaplarını ve etkileşimleri sundular.  Son anketimizi değerlendirdik. Toplantıyı eğlenceli bir oyunla bitirdik. Öğrencilerimiz projenin katkılarının yanında yepyeni dostluklar kazandılar.

May

Projelerde ve Bilim Şenliği etkinliğimizde emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz Almanca öğretmeni Mehtap YATAR 'ın ortağı olduğu " Kunterbunt" isimli e-Twinning projemizi yaygınlaştırmak amacıyla öğrencilerimizin yaptığı çalışmalar okul panomuzda sergilenmiştir.

May

Okulumuz Almanca öğretmeni Mehtap Yatar'ın kuruculuğunu yaptığı Spass mit Deutsch isimli e-Twinning projemizi yaygınlaştırmak amacıyla öğrencilerimiz tarafından okul panosu hazırlanmıştır.

May

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Gülay ÇELİK'in kurucu olduğu LET'S PLAY_HAYDİ OYNAYALIM adlı ulusal eTwinning projesi öğrenci çalışmaları okul panosunda sergileniyor. Öğretmenimize ve öğrencilerimize projelerinde başarılar diliyoruz.