''İstanbul'u Okuyorum Projesi''kapsamında tüm öğrenci,öğretmen ve personelimizle birlikte 04/02/2020 Salı günü 6.ders saatinde kitap okuduk.

Biyoloji öğretmenimiz Hakan YATAR rehberliğinde ''Toplum hizmeti'' kapsamında okulumuzda ekolojik dengeyi koruma amaçlı temizlik yaptık.Yaparken eldiven kullanımı ve temizliğe önem verdik.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmenler Kurul Toplantımız gerçekleşmiştir.

Ock

Kardeş okul proje kapsamında 12-16 ocak tarihleri arasında öğrenci,veli ve öğretmenlerimizle İspanya'nın Madrid,Valencia,Toledo,Girona ve Barcelona şehirlerine eğitim ve kültür gezisi düzenledik.Öğrencilerimiz dil,kültür sanat ve bilim konularında çok güzel tecrübeler edindiler.

Ock

2019-2020 Eğitim ve öğretim yılı 1.dönem karne törenimiz 17.01.2020 cuma günü saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören başlamıştır.Okul müdürümüzün konuşmasından sonra Edebiyat öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin okuduğu yazı ve şiirlerin okunmasından sonra ödül törenine geçilmiştir.

1.Takdir Belgesi Alan Öğrenci Sayımız:563

2.Teşekkür Belgesi Alan Öğrenci Sayımız:246

3.Onur Belgesi Alan Öğrenci Sayımız:99

9.10.11 ve 12.sınıf birincilerimize okul müdürümüz Hamdi ÇAKIR tarafından Gram altın ve kitap,9.10.11 ve 12.sınıf 2.ve 3.lerine Müd.yard.Nurettin BAYRAM ve Müd.yard.Aliekber BABA tarafından kitap hediye edilimiştir.Ödüllerin takdiminden sonra sınıf rehber öğretmenlerimiz sınıflarının karne ve diğer belgelerini öğrencilerimize dağıtmasıyla 1.dönem sona ermiştir.

Okul Müdürümüz Hamdi ÇAKIR'ın 1.yarıyıl mesajı:1.DÖNEM BOYUNCA BIKMADAN USANMADAN,HEYECAN VE NEŞEYLE OKULA GELEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEYEREK GÖZLERİNDEN ÖPÜYOR,İYİ TATİLLER DİLİYORUM.

Ock

Fizik öğretmenlerimiz Yüksel Doğrusöz,Veli Küçükerbir,Volkan Serdarve Mehmet Doğru izinlerinden fedakarlık yaparak Fizik Sokağı oluşturmak için yoğun çalışma içinde bulundular. Çalışma sonucu Fizik Sokağımız hazır hale geldi.Öğretmenlerimize bu güzel faaliyetlerinden dolayı teşekkür ederiz.FKGAL YÖNETİMİ

Ock

Fizik laboratuvarımızı öğretmenlerimiz aktif olarak kullanıyorlar.

Ock

17.01.2020 Cuma günü okul müdürümüz Hamdi ÇAKIR'IN katılımıyla anasınıfı öğrencilerimize karnelerini dağıttık.

Okul Müdürümüz Hamdi ÇAKIR'ın Mesajı:1.DÖNEM BOYUNCA BIKMADAN USANMADAN,HEYECAN VE NEŞEYLE OKULA GELEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYOR,İYİ TATİLLER DİLİYORUM.

Ock

Küçükçekmece İlçe MEB kapsamında düzenlenen "Bir Fikrim Var " projesinin ilk ayağı olan, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve aylık olarak düzenli bir biçimde çıkarılacak  duvar gazetemiz Fanzin yayın hayatına başlamıştır.

Ock

Öğrencilerimizin Almanca olarak hazırladıkları yeni yıl tebrik kartı çalışmaları.

Ock

Okulumuzun en temiz  sınıfı seçilen 11 D sınıfı ve sınıf öğretmenleri Seçkin ÇOLAK ile birlikte ödül olarak Belgrad Ormanı gezisine gitmiştir. Öğrencilerimizi bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz İstanbul Pera ve İstanbul Modern Müzesine yoğun ilgi gösterip keyifli vakit geçirmişlerdir.

Ock

12.sınıf öğrencilerimizin katılımıyla Rehber öğretmenlerimiz gözetiminde 08/01/2020 çarşamba günü Boğaziçi Üniversitesine gezi düzenledik.

Ock

Bilişim Öğretmenimiz Berna Demir rehberliğinde öğrencilerimiz ''Teknoloji Bağımlılığı'' konusunda pano çalışması hazırladılar.

Hafta içi ve hafta sonu kurslarımız öğrencilerimizin yoğun katılımıyla devam ediyor.