May

28 Nisan 2022 Tarihinde SIFIR ATIK eTwinning projemizin çalışması olarak Hatice Çiftçi ve Ceyda Güngör ekipleriyle "Silivri Katı Atık"  tesisine gitti. Bio atıklaromızı enerjiye çeviren bu tesis bize atıklarımızı ayrıştırarak atmanın önemini gösterdi.

Nis

Okulumuz öğretmenlerinden Gülay Çelik'in bir grup öğrencisiyle katılımcı olduğu Literary Travel/ Edebi Gezi adlı eTwinning projesi için öğrencilerimiz tarafından  oluşturulan pano çalışması

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Erol'un kurucusu olduğu ve yine Okulumuz İngilizce Öğretmeni Elif  ÇELİK'in yürüttüğü , Atakent Anadolu Lisesi  ve Doğan Cüceloğlu Fen lisesinin de ortağı olduğu ORTAK DEYİMLER eTwinning projesini bitirdik. Projemimizi bitirirken e-sergi yaparak yaygınlaştırılmasını da sağlamış olduk.Projemizde emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

ORTAK SINAV TARİHLERİNDE DÜZENLEME YAPILMIŞTIR

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Erol'un Erasmus+ K220-SCH türünde ortak olarak katıldığı 'Active to Strengthen European Values' adlı projesi kabul edilmiştir. Koordinatörlüğünü Litvanya'nın yaptığı proje ortaklığımızda İtalya, Hollanda, Romanya, Bulgaristan ve Türkiye olmak üzere 6 ülke bulunmaktadır. 2 yıl süre ile projeye katılım sağlayacak öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar dileriz.

Mrt

Fkgal'in yeni kültür-sanat-edebiyat dergisi Hokka yayında! Sizler için büyük emeklerle dopdolu içeriğe sahip bir dergi hazırladık. Söyleşiler, öyküler, şiirler, film ve kitap tanıtımları, bulmacalar...

Dergimizin yeni sayıları için yazılarınızı bekliyoruz.

Mrt

Okulumuzun Almanca Öğretmeni Mehtap YATAR tarafından kurulan "Spaß mit Deutsch" isimle e-Twinning projemizde bu ay öğrencilerimiz Almanya ile ilgili oyunlar hazırladılar. Linkten girip oyunları oynayabilir ve sonunda sertifikalarınızı alabilirsiniz.

Mrt

GÜNCEL DÖNEMDE COVID-19 PANDEMİSİNDE OKULLARDA ALINMASI GEREKEN ÖNLEMLER REHBERİ

Polonezköy Muhtarlığı Ziyaretimiz ve Röpaortajımız

AFET RİSKLERİNİZE KARŞI HEP BİRLİKTE / https://www.hazirol.gov.tr/

Mrt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Elif ÇELİK'İN yürüttüğü ve yine okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Erol'un ve Doğan Cüceloğlu  Fen lisesi Coğrafya Öğretmeni Leyla Arattan'ın da Kurucusu olduğu ORTAK DEYİMLER eTwinning projesi sona ererken öğrenci ve velilerimiz projemizi değerlendirdiler.Öğrencilerimizin projemize katkıları  ve kendilerinin de projeye katkılarını anlattılar. Velilerimiz de proje boyunca çocuklardaki değişimi anlattılar. Projemize katkı sağlayan öğrenci, öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

2.DÖNEM 9-10-11-12. SINIFLAR 1.ORTAK SINAVI TARİHLERİ

Şbt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Deniz Erol tarafından yürütülen, yine okulumuz İngilizce Öğretmeni Elif Çelik'in de ortak olarak yürüttüğü 'Ortak Deyimler' eTwinning projesinin sonuna yaklaştık. Proje sonu Öğrenci, Öğretmen ve Veli değerlendirmeleri yapıldı.