11-E sınıfından öğrencimiz Berkün E. ve ailesine mat.öğretmeniz Asya Mümine Coşkun ve Reh.öğr.Deniz Kublay ev ziyaretinde bulunmuşlardır.

Şubat ayının son haftasında tüm sınıflarımız temiz olmasına ragmen 10-H ve 11-A sınıflarımız daha temiz sınıf olarak ön plana çıkmışlardır.Öğretmenlerine ve öğrencilerimize hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz Regaip Kandili için çalışma yapıp lokum dağıttılar.

Resim öğretmenimiz Selma Albayrak ve öğrencileri uzun süren çalışmaları sonucu resim sokağımız hazır hale geldi.Öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Klinik Psikolog  Nilsu GÜLCAN tarafından öğrencilerimize Bağımlılık konulu seminer verilmiştir.

9 ve 10. sınıflar şuber öğretmen toplantısı müdür yard.Nurettin Bayram başkanlığında öğretmenlerimizin katılımıyla 27/02/2020 perşembe günü saat 13:00 ile 13:40 arasında öğretmenler odasında yapılmıştır.

12-E sınıfından Ahmet Mert T.'i rehber öğr.Selda Yılmaz,Biyoloji öğr.Sadrettin Çelebi ve Almanca Öğr.Mehtap Yatar evinde ziyaret etti.

Ünite/öğrenme alanı/konu kazanım dağılımlarını gösteren çizelgeler sınıf düzeylerine göre hazırlanarak ekte sunulmuştur

meb_iys_dosyalar/34/15/300649/dosyalar/2020_02/26120459_evrak5588577921928049965.pdf

İlçemiz Çağdaş Bilimler Koleji okulumuzu ve birimlerimizi gezerek okulumuz hakkında müd.yard.Nurettin Bayram'dan bilgi aldılar.

Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında, eğitim sistemimizde ahlak eğitimini yeniden yapılandırma konusunda gelecek vizyonu oluşturmaya yönelik fikir alışverişlerine ve disiplinlerarası tartışmalara zemin hazırlayacak Eğitim ve Ahlak Kongresi 03-04 Nisan 2020 tarihlerinde Antalya'da yapılacaktır. Kongre Öğrenci Ahlakı, Öğretmen Ahlakı, Yönetici Ahlakı ve Veli Ahlakı başlıklarında olup 2 gün sürecektir. Kongre web sayfasına http://egitimahlakkongresi.meb.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

Milli Eğitim Bakanlığı'nca zorbalık içeren oyunlara ilişkin okullara uyarı yazısı gönderildi. Yazıda ''Öğrencilerin yaralanma hatta ölme riski ile karşı karşıya kaldığı görülmektedir. Bahsi geçen şaka ya da oyun tarzındaki zorbalık olayları tekil birer eylemden ziyade 'akran zorbalığı' sorununun tezahürlerinden biri olarak ele alınmalıdır'' denildi.

Türkiye Atom Enerji Kurumu görevlisi Merve Girgin 25/02/2020 salı günü 10 ve 11.sınıflarımıza Nükleer Enerji ve Radyasyon konulu seminer vermiştir.

17/02/2020 günüOkul-aile birliği başkanımız Şennur Kalpaklı,Müzik öğretmenimiz Cem Morkoç ve Rehber öğretmenimiz Selda Yılmaz ve öğrencilerimizle Bakırköy-Florya'da bulunan Galatasaraylılar Yurdu Huzurevi ve Yaşlıbakım evini ziyaret ettik.Yaşlılarımızla birllikte güzel bir gün geçirdik.Müzik öğretmenimiz Cem Morkoç ve müzik kulubü öğrencileri yaşlılarımızın istekleri doğrultusunda istedikleri şarkıları söylediler.Öğrencilerimiz onları mutlu etmenin huzur ve mutluluğuyla döndüler.Yaşama sevincimizi artıran bizi duygulandıran birkaç saat geçirdik.

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Temel Fikirlerden Temel Bilimlere" projesi kapsamında, İstanbul Bilim Olimpiyatları Sınavı 21 Nisan 2020 Salı günü saat 10:00'da yapılacaktır.

Sınav 5 kategoride (Fizik,Kimya,Biyoloji,Matematik ve Bilgisayar) yapılacak olup her öğrenci en fazla bir kategoriden sınava girebilecektir.Sınav için okulumuzda 16-20 mart tarihleri arasında seçme sınavı yapılacaktır.İBOS Seçme sınavına girmeyen öğrenci İBOS'na giremeyecektir.

Edeb.öğr. Hüseyin Kaloğlu ve Reh.öğr. Selda Yılmaz 12-d sınıfı öğrencilerimizden İlayda G.ve ailesini evlerinde ziyaret ettiler.İlayda'nın ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.