Aralık ayının son haftasında haftanın en temiz sınıfları 10-A ve 12-G sınıflarımız oldu.Öğrencilerimizi ve sınıf rehber öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Hakim Nihat D. Meslek tanıtımı kapsamında öğrencilerimizle söyleyişide bir araya geldi. Konuğumuz lise ve hukuk fakültesi öğrencilik yıllarından kısa anılar paylaştı.Hukuk Fakültesi mezuniyeti sonrası 6 yıllık avukatlık tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı.2004 yılında memuriyet hayatının Savcılıkla başladığını,Anadolu'nun birçok şehrinde görev aldıktan sonra hakim olarak istanbul'da görev almaya başladığını belirtmiştir.Avukatlık ve savcılığın zor yanlarını mesleğin özelliklerini ve çalışma şartlarını sosyal ve ekonomik şartları üzerine sohbetine devam ederek söyleyişini hakimlik tecrübelerini anlatmasından sonra soru cevap bölümüyle söyleyişi sona ermişitir.

Her cumartesi günü kurslarımız öğrencilerimizin yoğun katılımıyla devam ediyor.

Rehber öğretmenimiz Deniz Kublay doğal afetlerle ilgili öğrencilerimizle psiko sosyal grup rehberliği çalışması yapmıştır.

Erkek voleybol takımımız Genç erkekler İl şampiyonasında rakibini yenerek en iyi 12 takım arasına girdi.Soner Özdamar hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.FKGAL YÖNETİMİ

Okulumuz tanıtım videosu için tıklayınız.

Okul Sağlığı ve Beslenme Dostu okul projesi kapsamında tüm Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla 19/12/2019 perşembe günü 3.derste meyve günü etkinliği yaptık.Beslenme dostu okul projesi gereği meyve yemenin yararları üzerine farkındalık oluşturmaya çalıştık.

Anasınıfımız 17/12/2019 Çarşamba günü ''Yerli Malı Haftası'' etkinliği yapmıştır.

Rehber Öğretmenimiz Selda Yıldırım  9.sınıf öğrencilerimize Sınav Kaygısı konulu sunum yapmıştır.

İlçemiz Münis Faik Ortaokulu 8.sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek Okulumuz hakkında Rehber öğretmenimiz Selda Yılmaz'dan bilgi aldır.

Başakşehir Toki Fenertepe Oratokulu  8.sınıf öğrencileri okulumuzu gezip rehber öğretmenimiz Deniz Kublay'dan okulumuz hakkında bilgi aldılar.

Çevre kulübü öğrencilerimiz temiz okul sağlıklı okul hedefi doğrultusunda  her hafta en temiz sınıf seçimi yapmaktadır.Aralık ayında 1.ve 2.hafta üst üste 11-D  sınıfımız ,2.hafta 10-E sınıflarımız en temiz sınıflar seçilmiştir.Sınıf öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İlçemiz 700.yıl Osmangazi ortaokulu 8.sınıf öğrencileri okulumuzu gezip rehber öğretmenimiz Selda Yılmaz'dan okulumuz hakkında bilgi aldılar.